torstai 29. maaliskuuta 2018

Tallivideopostaus: Maastakäsittelyä ja puomijumppaa

Miten ihana päivä tänään olikaan! Ensiksi tietenkin täytyy mainita, että minulla alkoi pääsiäisloma, jota on kyllä kaivattu. Toiseksi, tallilla oli tosi kivaa, koska maastakäsittelyt sujuivat hyvin ja sain kuvattua ihan mukavan videonkin ihan yksikseni! 

Olin tosiaan viime postauksessa luvannut tehdä kunnollisen videon tallilta, joten päätin toteuttaa sen jo tänään, kun oli hyvä ilma. Video kuvastaa hyvin minun arkipäiviä, jolloin käyn tallilla. Arkisin kun en ehdi kuin vain ratsastaa tai maastakäsitellä Platinan ja sitten täytyy jo suunnata kotiin. Viikonloppuisin jään yleensä sitten tallille hiukan pitemmäksi aikaa. Mutta pitemmittä puheitta; tässä on video, toivottavasti tykkäätte!Mitäs pidit? Kannattaako minun tehdä näitä lisää, kun en saa kuvaajaa paikalle vai onko idea ihan tuhoon tuomittu?

2 kommenttia:

  1. Vau miten hieno video! Juuri sopivasti klippejä jalustalta ja kädestä ja mukavasti sekaisin. Täydellisen pituiset, eli napakat, klipit ja hyvä kokonaispituus. Hyvä musiikki taustalla. Mielenkiintoinen! Olet nähnyt paljon vaivaa, olen kuvannut tämäntyylisen videon kerran jalustan kanssa ja siinä meni kyllä tuplasti se aika, mikä tallilla normaalisti, kun siirtelin kameraa eri kohtaan jokaisen toimenpiteen välissä. Ja tietty editointi vielä päälle. Hienoa työtä! Jatka ihmeessä näiden tekemistä, hyvältä näyttää vaikkei ole kuvaajaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Kyllä tuossa todellakin meni aikaa ihan kamalasti! Mulla meni varmaan puoli tuntia, että sain hevosen harjattua ja suojat jalkaan :P Noh, onneksi sentään tuli miellyttävä video!

      Poista