torstai 15. helmikuuta 2018

Videopostaus: Aamuratsastus

Nyt on kyllä laadukas kuva, mutta olihan se pakko laittaa näytille, kun hevonen niin leikkii!


Pitkästä aikaa vanha kunnon videopostaus! Taitaa viimeisimmät "oikeat" videopostaukset löytyä vuoden 2016 kesältä, jos ihan oikein muistan. Silloin ainakin kuvailin paljon 'tallipäivä' videoita, joista monet itse asiassa pitivät. En tiedä miksi lopetin videoiden kuvaamisen, mutta nyt ajattelin taas ruveta tekemään enemmän niitä. Tämän päivän video ei ole erityisen pitkä, sillä en tehnyt tallilla juurikaan muuta ratsastuksen lisäksi, mutta on se kuitenkin hyvä alku!Tänään siis menin tallille jo aamulla, sillä en sattuneesta syystä mennyt kouluun. Ratsastin Platinalla noin puoli tuntia kentällä ihan rennosti. Kokeilimme yhtä uutta juttua, nimittäin ohjia hevosen pään alla. Platina toimi hyvin, vaikka välillä jouduinkin hieman vetämään ohjasta, kun Platina ei meinannut huomioida kaulalle tulevaa ohjan painetta kääntävänä apuna.

Muutoin menikin ihan mahtavasti, eikä esimerkiksi pysähdyksissä ollut mitään ongelmaa ja sain jopa lopuksi tehtyä pari pysähdystä pelkällä istunnalla ja äänellä! Nyt päästän teidät kuitenkin katsomaan videota, toivottavasti pidätte! Ovatko videopostaukset mieleesi? Pitäisikö minun jatkaa niiden tekemistä?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Ehdottomasti sun pitäisi jatkaa näiden videoiden tekoa, tykkäsin siitä miten olit kuvannut myös "valmistelut", tuon kavioiden putsauksen yms. :)

  Kentällä kamera voisi olla vähän ylempänä, niin maata ei näkyisi niin paljon. :)

  Instagram: @shellaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelinkin, että pelkkä ratsastusvideo olisi hieman tylsä.

   Tuo kamera nyt oli hiukan alhaalla, sillä kaikki muut jakkarat jne. olivat lumen peitossa :P Toivon, että seuraavaan videopostaukseen saisin sitten ihan ihmisen kuvaamaa videota :D

   Poista
 2. Todella kivasti toteutettu videopostaus! Ehdottomasti lisää videoita ja olisi kiva nähdä myös muunlaisia videopostauksia kuin ratsastuksista. Ja tykkäsin, kun olit laittanut myös hoitotoiminpiteet mukaan videolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kiva, että tykkäsit videopostauksesta, taidankin ruveta tekemään niitä lisää! :D

   Poista