keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kuvapostaus: Materialismionnellisuutta
Ei sille aina voi mitään, kun tulee halu ostaa jotain uutta ja hienoa ja samalla löytää somesta aivan täydellisen jutun! Tällä kertaa tämä asia oli mittatilaus otsapanta, tarkemmin sanottuna X-otsapanta, keskiaikaishenkisellä koristelulla. Suunnittelin yhdessä tekijän kanssa simppelin, mutta sitäkin kauniimman otsapannan ja toissapäivänä sainkin sen jo postista! Oi sitä onnea!

Eilen sovitin otsapantaa Platinalle ensimmäisen kerran ja rakastuin siihen. Tämä otsapanta tulee todellakin ahkeraan käyttöön niin kuvauksissa, kuin tuomaan arkeen hiukan eleganssia! Tässä iso liuta kuvia Platiniumista poseeraamassa iltapäivän auringossa. Toivottavasti tykkäätte!


Tämä kuva eilisen jauhokuvauksista.

Tämä taas ihan tämän päiväinen kuva.


6 kommenttia:

 1. Nää "jauhokuvat" on kyllä hienoja! Upea on myös tuo otsapanta! En muuten ole tälläisiäkään nähnyt ennemmin kellään :D Mistä sä aina löydätkin kaikki tälläset vähän erikoisemmat, mutta hienot tuotteet :D Näitä kun ei nimittäin joka paikasta tulekaan vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihan rakastuin jauhokuviin! Niin vaikeaa, mutta hauskaa :D Nettiä selaamalla löytyy kaikennäköistä kivaa ;)

   Poista
 2. Tosikivoja nuo jauhokuvat! Ja älyttömän nätti otsapanta. Toimiikos tommonen ihan ratsastuksessaki vai onks vaa tämmönen kuvausrekvisiitta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun pidät niistä! :D Kyllä minä ainakin meinasin ottaa tuon ihan arkikäyttöön, enkä jättää pölyttymään talliin!

   Poista
 3. Oi, nuo jauhokuvat ovat kyllä todella upeita ja niin ovat kyllä nuo kaikki muutkin! Tuo otsapanta on tosi nätti ja tuo varmasti mukavaa piristystä arkeen ja sopii myös varmasti oikein kivasti kaikenlaisiin kuvauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin minunkin mielestä, sopii Platinalle kuin nyrkki silmään ;)

   Poista