maanantai 4. joulukuuta 2017

Minut haastettiin: joulukuun haastelista!

Hyvää joulukuuta kaikille! Nyt on jo joulukuun 4. päivä, eikä jouluun ole enää kuin 20 yötä! Olen niin innoissani! Toivottavasti joulukuuhun mahtuisi reilusti lunta ja kauniita päiviä, että joulufiilis voisi nousta huippuunsa. Joulutee, piparit ja jouluvalotkin tekevät jo osansa joulutunnelman luomisessa, mutta onhan se lumi vain ihan parasta!

Postausta kuvittaa lokakuun lopussa ottamani wannabe joulukuvat.

Monessa blogissa pyörii nyt joulukuussa joulukalenteri, esimerkiksi Ainon Eläimet Sydämessä -blogissa. Ensimmäisessä joulukalenteri luukussaan Aino haastoi minut ja pari muuta bloggaajaa tekemään joulukuulle oman haastelistan. Minä tartuin haasteeseen innolla ja aloinkin heti miettimään hyviä tehtäviä! Tällä kertaa minä en haasta ketään, mutta jokainen voi halutessaan tietenkin miettiä itselleen sopivat tehtävät.

Käykäähän tämän postauksen luettuanne tsekkaamassa Ainon blogi ja jääkää seurailemaan hänen vaivalla tehtyä joulukalenteria, jossa uusi luukku ilmestyy joka päivä kello 7.00!

Siirrytäänpä sitten minun haastelistaani!


Ota jouluisia kuvia.
Minun joulun viettoon on aina olennaisesti kuulunut joulukuvien ottaminen. Viime vuonna jouluisia kuvia napsittiin kentällä ja pellolla ratsastaessa, mutta tänä vuonna voitaisiin ottaa missioksi ottaa ihan perinteisiä poseerauskuvia. Ehkäpä saisin Eijan ottamaan myös pari jouluista ratsastuskuvaakin!

Laita joululaulut soimaan ratsastaessa. 
Mikä olisikaan parempi tapa tehdä ratsastamisesta vielä hauskempaa, kuin joululaulujen kuunteleminen. Lauluista saa treeniin hyvin rytmiä ja intoa, sekä hevosenkin saa samalla totutettua musiikkiin. Ei suinkaan sillä, että Platina puhelimesta kuuluvaa musiikkia pelkäisi, mutta onhan sitä aina hyvä kerrata oppimaansa!

Voiko joku pelastaa mut tältä lumisateelta?! T. Platina

Käy joulumaastossa.
Mikäpä olisi parempi tapa tuoda joulu ratsastukseen, kuin laittaa tonttulakki kypärän päälle, hevoselle iso rusetti harjaan ja lähteä joulumaastoon! Ideaalitilanteessa maassa olisi vielä reilusti lunta ja olisi kaunis sää, mutta kyllä minä ja Platina ilman luntakin varmasti tuomme joulutunnelmaa minne ikinä menemmekin.

Tee joku erikoisempi postaus jouluksi.
Nyt te saattekin mahdollisuuden vaikuttaa! Kommentoikaa postauksen alle jouluiset postausideanne! Parhaan idean keksivä saa... noh, hän saa mainetta ja kunniaa ;)

Söpö hevonen...

Tiedän, tiedän! Listani on lyhyt, mutta en oikeastaan keksinyt enään mitään muita hevosiin liittyviä tehtäviä, enkä halua myöskään tehdä näistä tehtävistä minkäännäköistä stressin aiheuttajaa itselleni, sillä koulu aiheuttaa sitä jo ihan tarpeeksi.

En myöskään luultavasti saa kovinkaan kummoista dokumenttia tekemisistäni, sillä lähden ensi viikonloppuna isälleni ja sitä seuraavana suuntaan äitini kera Venäjälle. Näiden kahden jutun takia tehtävien suorittaminen jää viikolle, jolloin ei tietenkään ole enää valoisaa tallille päästessäni, inhottavaa! Teen kuitenkin parhaani ja onhan kentällä valot ja kamerassani salama.

...enemmän outo, kuin söpö hevonen!

Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja kommentoit alas jonkun postausidean jouluksi. Muistakaa kuunnella joululauluja ja avata kalenterinne aamuisin, sekä viettää mahtavaa joulukuuta!

8 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus! Jouluspesiaalina voisi olla vaikkapa sun ja hevosen joululahjatoiveet ja parhaimmat joulumuistot tallilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo parhaat joulumuistot tallilta voisi ollakin aika kiva! Voisin vaikka laittaa siihen jotain vanhoja joulukuvia... Kiitos ideoista!

   Poista
 2. Vau, todella kiva postaus! Kirjoitus oli sujuvaa ja olit keksinyt kivoja haasteita. Erikoispostaekseen olisi kiva nähdä esimerkiksi juuri kypäräkameralla kuvattu video jouluratsastuksista (maastosta kenties?). Toivottavasti saat kaikki haasteet suoritettua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Valitettavasti kypäräkamerani tarvitsee aika paljon valoa, jotta se ottaisi hyvälaatuista videota, joten en ainakaan usko, että tämä olisi mahdollista. Otan kuitenkin toiveesi huomioon ja toteutan sen, jos vain pystyn. <3

   Poista
 3. Tosi kiva, kun otit tämän haastelistan toteutukseen! Keksit oikein kivoja haasteita ja toivottavasti saatkin sitten nämä kaikki toteutettua. Hyvä postaus, tykkäsin!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista ja myös haasteesta.

   Poista
 4. Oli tosi kiva postaus! Toivottavasti pimeä ei haittaa paljoa haasteiden suorittamista. Toivotaan sormet ristissä, että tulisi valkoinen joulu... :)

  aloittelijastakilparatsastajaksi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Pimeä kylläkin väistämättä tulee aina viikoilla ratsastaessa, mutta sitten laitetaan valot päälle ja mennään kentällä :) Valkoinen joulu olisi kyllä täydellistä!

   Poista