sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Tapahtumarikas sunnuntaipäivä

Tämä postaus onkin sitten hieman vähemmillä teksteillä varustettu, mutta nauttikaa nyt edes kuvista!

Olimme sopineet Pian kanssa, että irtojuoksuttaisimme Leiskan ja Emman ennenkuin minä lähtisin kuvaamaan Dolmiksen hiitille. Lopulta emme ehtineet kuin juoksuttaa Leiskan, mutta ei se mitään.

Leiska oli aluksi todella tahmea ja se meni sellaista mummoravia. Kohta tamman moottori kuitenkin lähti käyntiin ja se näytti meille oikein hienoja laukkakiihdytyksiä ja pukkihyppelyitä. Pia oli pääosin juoksuttajan roolissa ja minä kuvasin, mutta pari kertaa juoksin Leiskan taakse kun se jumitti kulmaan.
Lähdin tosiaan Leiskan juoksutuksen jälkeen Vuojalahden radalle, jossa olikin oikea ruuhka. Hevosia oli miltei joka varustuspaikalla. Dolmis varustettiin nopeasti ja sitten hevoset lähtivätkin lämmittelemään.

Kilpailusuuntaan vaihdettuaan hevoset saivat mennä hieman kovempaa ravia pari kierrosta. En nyt aikoja muista, mutta taisi vauhti olla ihan hyvä. Hannu ainakin oli tyytyväinen.


Palattuamme hiitiltä Dolmis pestiin ja loimitettiin, jonka jälkeen se sai mennä karsinaan syömään heiniä. Otimme Karkin tarhasta ja veimme sen kentälle irtojuoksutukseen. Karkki juoksi todella hienosti, vaikka tämä oli vasta sen ensimmäinen irtojuoksutuskerta.Hetki irtojuoksutuksen loputtua rupesi taivaalta satamaan lunta. Hain märän Platinan pois tarhasta ja rupesin harjaamaan sitä. Laitoin sille suitset ja selkään satulahuovan, sillä menisin ilman satulaa.

Kiersimme Platinan kanssa Laitisen lenkin. Kun piti mennä pihan läpi, jossa oli hirvennahkoja pinossa, oli Platina hieman säpsy ja jännittynyt, mutta kunnialla selvittiin. Kummatkin olimme märkiä maastoreissun jälkeen, mutta ainakin minä olin tyytyväinen siihen, että Platina suostui menemään pihan läpi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti