maanantai 23. lokakuuta 2017

AirPlatinium"Tervetuloa AirPlatiniumin lennolle! AirPlatinium on uusinta uutta, mitä vain voi kokea. Siinä on sisäänrakennettu heittoistuin, joka auttaa päästämään irti arjesta ja tuo elämään jännitystä! AirPlatiniumin ominaisuuksiin kuuluvat myös nopeat syöksähtelyt ja hetken mielijohteesta tehdyt suunnanvaihdokset, jotka mahdollistavat matkakohteen nopean vaihtamisen!"

"AirPlatiniumin lento 3627 lähtee Uutelan tallin omalta kiihdytyskaistalta numero 1. Nousu saattaa olla äkillinen, joten kiinnittäkää turvavyönne ja pitäkää kovasti kiinni. Varautukaa myös edessä siintävään turbulenssiin!"

"Nousu on tehty onnistuneesti, voitte irroittaa turvavyönne merkkivalon sammuessa. Suosittelemme kuitenkin pitämään turvavyön kiinni koko lennon ajan aina kun mahdollista, sillä turbulenssia ja suunnanvaihdoksia on vaikea ennustaa. Jos kuitenkin irroitatte turvavyönne, muistakaa, että valon syttyessä tulee istua paikoilleen ja kiinnittää turvavyö mahdollisimman nopeasti."

"Matkakohteeksi on tänään valittu Espanjan lämpö, joka sulattaa jokaikisen kylmissään olevan olennon. Varautukaa kuitenkin matkakohteen äkillisiin muutoksiin, sillä AirPlatinium harkitsee myös matkaamista Islantiin, jossa on mahdollisuus päästä tervehtimään islanninhevosia. Matkakohteeseen voi myös vaikuttaa toiveita esittämällä, mutta takeita toiveenne toteenkäymisestä ei ole."

"Tänään ei ole otollisin sää lentää, mutta AirPlatiniumia ei hidasta mikään. Lumisade ja vesilätäköt eivät AirPlatiniumia vauhtiin päästyään edes hetkauta, eikä lumipallon kokoiset rakeetkaan häiritse sitä paljon. Edessä siintävä pyörremyrsky taas hieman epäilyttää, mutta AirPlatinium päättää uhmata myrskyä ja lentää sen läpi."
     
"Tällä kertaa matka päättyikin tänne lumiseen Suomeen, sillä AirPlatiniumin ruokinta-aika lähestyy. Kiinnittäkää turvavyönne laskua varten, sillä lasku saattaa tapahtua äkkijarrutuksen kautta tai jäädä hieman pitkäksi, jolloinka kiitorata voi loppua kesken."

"Kiitos, että lensitte AirPlatiniumilla! Toivotamme teille hyvää lomaa!"


Heittoistuin käytössä

Turbulenssia matkassa


Lentäisitkö Sinä AirPlatiniumilla?

16 kommenttia:

 1. Tää oli aivan mahtava postaus! Tosi hyvin kirjotettu ja kuvat on hyviä❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kiva, kun teksti ja kuvat miellyttivät!

   Poista
 2. Olipas hauska! :D

  ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Super hauska postaus! Mahtava idea ja kiva lukea välillä jotain ihan erilaista. Kuvat olivat myös tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että idea miellytti, sillä olin itse hieman skeptinen keksittyäni tämän :) Erilaisuuttahan tässä hieman haettiin, onkin kiva kuulla, että onnistuin.

   Poista
 4. Vautsi, tosi kiva ja hauska postaus :D

  http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ei juku että nauroin 😂 Kivaa vaihtelua! En ois ite kyl keksiny tämmöstä 😄

  https://airiroikonen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiva, että sain sut nauramaan!

   Poista
 6. Wau tosi mahtava postaus :D Päivän piristys, ehdottomasti! Tekee pahaa katsoa kun tuntuu että kaikkialla muualla sataa lunta paitsi Ypäjällä taikka Lohjalla. Olispa talvi. Ja joulu! Ja kaikkea siltä väliltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että pystyin piristämään päivääsi. Yhtälailla kommentitkin piristävät päivää ja saavat hymyn huulille <3

   Ei täälläkään kovinkaan paljon lunta ole, mutta tämä vähäkin piristää kummasti. Taidat olla myöskin joulu/talvi ihminen? Talvi saisi kyllä jo tulla!

   Poista
 7. Ihan mahtava postaus!!😂❤ en ois ite keksiny!! Mutta piristi kyllä päivää ja nauroin ääneen!😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, että sain piristettyä sun päivää ja sain sut nauramaan :D

   Poista
 8. Hauskasti ja hyvin kirjoitettu :D Loit juuri hymyä mun aamuun :)
  PiaL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun pidit postauksesta, aina on kiva piristää :)

   Poista