tiistai 19. syyskuuta 2017

Kaverin kanssa kentällä

Tänään oli eilisen maastoratsastuksen palauttelupäivä, eli lyhyesti sanottuna kävelypäivä. Koska en jaksa vain kävelyttää Platinaa ympäri kenttää, otin suitset pois ja tein paljon ympyröitä ja pysähdyksiä. Peruutustakin tuli harjoiteltua aika paljon ja sainkin sen sujumaan yllättävän hyvin.Olin jo taivutellut Platinan vasempaan suuntaan, kun Katja H. tuli Pilinan Pojalla tunnille. Olin jo lähtemässä pois, mutta Katja sanoi ratsastavansa alkutunnin mielellään minun ja Platinan kanssa. Vaihdoimme siis suunnan oikeaan ja taivuttelimme hevosia kaikenlaisilla ympyröillä. Ympyröiden lisäksi harjoittelin taas pysähtymistä ja peruuttamista. Yllättäen Platina ei juurikaan vängännyt Pilinan luokse, vain totteli apujani yhtä herkästi kuin ennen. Sillä ei myöskään ollut kiire toisen hevosen perään, eikä se hidastellut, kun se joutui kulkemaan Pilinan edessä. 

Hetken jo käveltyämme pelasimme seuraa johtajaa -leikkiä, jonka aluksi Katja ja Pilina vetivät letkaa, joka koostui siis minusta ja Katjasta uljaine ratsuinemme, mutta vaihdoimme sitten puolia. Platina käveli sinne minne halusin, eikä edes häiriintynyt Pilinasta, joka kulki sen takana. 


Katja ja Pilinan Poika poseeraava järkevästi, Platina taas tervehtii Pilinaa ja minä nauran sille :D

Minä ja Platina lopettelimme poseeraus yhteiskuvien jälkeen lyhyehkön kävelytuokiomme ja Katja pääsi työskentelemään Pilinan kanssa ihan kunnolla. Platina olikin ehkä hieman tyytyväinen, kun pääsi pois inhottavasta tihkusateesta karsinan ja ruokatarjoilun kautta tarhan katokseen.

2 kommenttia:

 1. Onpa tuo viimeinen kuva ihana <3
  Todella mukavaa, että on tuommoisia tallikavereita kenen kanssa voi ottaa hieman rennommin ja pitääkin hauskaa kunnon treenailujen ohella :)
  Kivoja kuvia jälleen Ida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän siitä itsekin todella paljon! On kyllä ihanaa, että kaikki ovat kavereita ja voi pitää hauskaakin :) Kiitos kiitos!

   Poista