sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Otin 10 000 kuvaa!

Viikonlopusta on selvitty, tosin palaneella naamalla ja pienellä auringonpistoksella. Kuten otsikko jo kertookin tuli kuvasaldoksi yli 10 000 kuvaa. Niiden läpikäymisessä ja muokkaamisessa meneekin hetki.

Perjantaina (7.7) heräsin kahdeksalta ja menin ajoissa kuvaamaan kentän laidalle. Alussa huomasi, että olin "ruosteessa". Kädet tärisivät, eikä tarkennukset osuneet kohdalle. Onneksi pääsin kuvaamisen makuun nopeasti. Viivyin aitojen vieressä kuvaamassa iltapäivään saakka, jolloin siirryin kentälle paremmille kuva-apajille.

Lauantaina (8.7) meinasi akku loppua kokoajan ja sainkin juosta monta kertaa huoneeseeni akkuja lataamaa. Pitääpä pistää ostoslistalle vara-akku kameraan. Kuvia kertyi mukavan paljon niitä sarjana räpsiessäni. 

Tänään eli sunnuntaina (9.7) menin kuvaamaan vartin myöhässä, vaikka olinkin herännyt jo 7.30. Minulle oli annettu sininen Opera Gamesien -paita ja näin liityinkin muiden smurffien joukkoon. 
Kolme luokkaa kuvattuani minua oksetti ja silmissä rupesi sumenemaan. Otin nopeasti voittajakuvat ja kiiruhdin majapaikkaani. Hetken levättyäni minulla oli jo paljon parempi olo, joten menin syömään ja juomaan. Ennen lähtöäni kuvaamaan pummasin huonekaveriltani Opera Gamesin lippiksen, jotta en saisi enää auringonpistosta.

Kilpailut huipentuivat jännittävään Opera Games-autokilpailuun. Uusinnassa nähtiin pari todella nopeaa rataa, niistä Hanna Tardiveau ja Wetrichta olivat nopeimpia upealla radalla. 
Alla on pari jo muokkaamaani kuvaa. Suurin osa on päivien pääluokkien voittajista.12 kommenttia:

 1. Vau, todella hyviä ja hienoja kuvia oot kyllä ottanut! Varmasti oli upea kokemus tuollainen ja kolmen päivän aikana kehittyi varmasti todella paljon ratsukoiden kuvauksessa, kun kuvia otti koko ajan. Hyvä postaus!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Oli kylä tosi hieno kokemus ja kehitti itteä kuvaajana😀

   Poista
 2. Moikka! Voiko kuvia kysellä sulta vaikka sähköpostilla vai laitatko niitä johonkin esille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee esille; https://hevosvalokuvaus.blogspot.fi . Muokkaan kuvia tämän ja ensiviikon kuluessa ☺️

   Poista
  2. Heippa, oletko jo laittanut kuvat vai eikö vain minun nettini toimi.

   Poista
  3. Kuvat llöytyvät tästä osoitteesta: https://hevosvalokuvaus.blogspot.fi/p/savonlinna-opera-games-2017_12.html

   Poista
 3. Vautsi olet saanut kyllä todella upeita kuvia kisoista ja sinullahan onkin nyt valtava urakka käydä kaikki läpi!
  Harmi juttu, että sait auringonpistoksen, mutta onneks se ilmeisesti meni pian ohi etkä siitä pahemmin kärsinyt. Kesä on niin petollista aikaa, kun aurinko yllättää nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jep, kuvissa on ihan hirveä muokkausurakka, mutta onneksi ei tule joka viikonloppu käytyä kuvaamassa!

   Onneksi huomasin ajoissa, että minulla on auringonpistos, etten olisi pyörtynyt/oksentanut kentälle 😂! Kesällä kannattaa kyllä pitää hattu visusti päässä, ainakin siksi, ettei polta jakausta, tai saa otsaansa hirveitä rusketusrajoja😩😂, kuten minulle kävi!

   Poista
 4. Moi!

  Tosi kiva blogi sulla, jäin seurailemaan teidän elämää!
  Jos kiinnostaa, niin käy katsomassa meidänkin blogi. :)

  http://lahtohyvaksytaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäät! Tervetuloa mukaan :D

   Poista