torstai 6. heinäkuuta 2017

Miten minä tänne päädyin?

Hei! Tällä kertaa kirjoittelen Savonlinnasta, tarkemmin sanottuna Vuohimäen ratsastuskoulun yhdestä huoneesta. Nyt varmasti mietitte, että miten minä tänne päädyin!? Noh, juttuhan on niin, että laitoin Vuohimäen ratsastuskoululle viestiä koskien Savonlinna Opera Games -esteratsastuskilpailujen pääsymaksun suuruutta. Viestin loppuun laitoin tietysti nimeni, sekä tapani mukaan Hevosenkuvia -kuvasivustoni osoitteen. Seuraavaksi minulta kysyttiin, haluaisinko tulla kuvaamaan kilpailuita ja täällä sitä nyt ollaan! 

Savonlinnaan tulin Mikkelistä bussilla, jossa tallille vievä kyytini oli odottelemassa. Hyppäsin pienen mustan auton kyytiin, joka kyyditti minut ja ystävällisen kuskini Vuohimäkeen, jossa vallitsi aikamoinen kaaos. Isot hevosrekat liikkuivat pienillä teillä pitkin pihaa ja ihmisiä juoksi ristiin rastiin. 

Minut ohjattiin pieneen huoneeseen, jossa leirien aikaan leiriläiset majoittuvat. Aulassa on onneksi pieni pöytä, jolla kannettava tietokoneeni, kovalevyni ja kameralaukkuni kera kamerani mahtuvat olemaan sulassa sovussa. Ai niin! Ei unohdeta hiirtä ja hiirimattoa, nekin mahtuvat pöydälle hienosti! 

Nyt suuntaan pihalle ottamaan parit kuvat tallimiljööstä ja pihalla vallitsevasta hulabaloosta! Tervetuloa Vuohimäelle:


Viikonlopun aikana yritän ehtiä kirjoittelemaan ja jakamaan täällä parit kuvat. Kuvat tulevat kyllä kuvasivuilleni, kun saan ne kaikki muokattua.

2 kommenttia:

 1. Vau! Varmaan siistiä saada tuollainen mahdollisuus. Olisi kyllä kiva nähdä kisoista otettuja kuvia täällä bloginkin puolella ja muutenkin tunnelmia sieltä Savonlinnasta!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aivan mahtava mahdollisuus olla täällä, porukkakin on tosi mukavaa!

   Koitan laittaa kuvia blogiin viikonlopun tai ensiviikon aikana, sillä niissä on aikamoinen työstäminen. Tänäänkin otin 5000 kuvaa, joista olen poistanut vasta noin 800 :D

   Poista