sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kuvapostaus: Uittoa ja energian purkausta

Tänään otin paljon kuvia. Tein heti ensimmäiseksi kukkaseppeleen päivänkakkaroista ja muista kukista. Otimme kukkaseppelekuvia Platiniumin, Pilinan Pojan, Murun ja Larkon kanssa. Larkon kukkakuvat otimme päivän lopuksi. Näitä kyseisiä kuvia saatte nähdä erillisessä postauksessa, jonka julkaisen kun olen saanut kuvat muokattua.

Kuvien ottamisen jälkeen käytimme Murun järvessä. Tamma ui mielellään ja reippaasti. Rannalle ilmestyi koira, jota Muru aluksi hieman katsoi, muttei ollut lopulta moksiskaan.

Murun uiton jälkeen irtojuoksutimme Platinan, sillä se oli eilen maastossa aika villi. Sanonpahan vain, että Platinan pylly lensi niin maastossa kuin tänään kentälläkin.

Kuka haluaa kyytiin?Pari kuvaa Larkon kukkakuvauksista, joka tapahtui laitumella. Onni olisi kovasti halunnut tulla luokseni, mutta ajoin sen pois, sillä en halunnut hevosta hengittelemään niskaani kun kuvasin.kuKISSA

6 kommenttia:

 1. Tekstit olivat kuvien paljouteen todella lyhyitä, itse oisin hieman pidentänyt. Kuvat olivat kivoja!

  Ulkoasusi on myös hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin tämmöinen kuvapostaus :) Kiitos!

   Poista
 2. Teillä kyllä näyttää olevan aina niin hauskaa hevosten kanssa ja puuhaatte niiden kanssa hirveästi kaikenlaista! Minä tykkään kyllä ihan hirveästi ja saatkin aina niin hienoja kuvia, mistä paistaa hevosten ilo tänne ruudun toiselle puolelle <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta! Kaikenlaista puuhataan ja hauskaa on! Kiitos paljon, ja kiva kun kiinnostaa!

   Poista
 3. Ihania kuvia, varsinkin nuo uittokuvat ja Platinan juoksukuvat! Niissä näkyy se ihana iloisuus, jota kesällä kaivataankiin! Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun pidit postauksesta :D

   Poista