perjantai 28. heinäkuuta 2017

Historian havinaa kuvien muodossa

Tänään tapahtui tallilla jotakin jännittävää, nimittäin valjastimme Pilinan Pojan lavettikärryjen eteen ja Hannu sai päällensä vanhanaikaiset vaatteet. Otin kuvia Laitisen lenkin varrella olevissa hienoissa maisemissa ja kauniissa auringonpaisteessa.

Kuvat onnistuivat mielestäni todella hyvin ja pidän etenkin kaurapeltojen välissä olevalla Paloselän tiellä otetuista kuvista. Ne ovat kuin takauma menneisyyteen.Ehdoton suosikkikuvani!Kuvauksien jälkeen menin kentälle auttamaan Pian Leiskan selkään. Punttaaminen ei luonnistunut, mutta Pia pääsi selkään keltaiselta (muovi)betoniporsaalta.

Lähdin takaisin talliin ja menin hakemaan Platiniumin laitumelta. Kun olin harjannut sen laitoin hevosen karsinaan odottamaan ja suunnistin takaisin kentälle tällä kertaa kameran kanssa. 

Napsin parit kuvat raviympyröiltä ja pieneltä laukkapatkältä. Pia pysyi hyvin Leiskan selässä ja oli hänellä hauskaakin! Laukkaamisen jälkeen Pia ja Leiska lopettivat pienen ratsasteluhetkensä ja suunnistivat takaisin Leiskan tarhaan, missä Pia otti Leiskalta suitset pois ja päästi sen jatkamaan oleskeluaan.
Tämän ja kaksi alla olevaa kuvaa on ottanut Pia.

Minäkin ratsastin tänään ilman satulaa, sillä koleisiin ilmoihin tottuneena 20 lämpöastetta oli todella kuuma, enkä jaksanut työskennellä kunnolla. Ehkä olin myös laiska, enkä siksi satuloinut Platinaa.

Kentällä viihdyin noin 25 minuuttia, jotka vietin kävellen ja ravaillen tehden myös pari epätoivoista pohkeenväistöyritystä ja pujotellen kartioiden jättiporkkanoiden lomitse. En tippunut ravissakaan, mutta pari kertaa tasapainoni horjui, joten pitäisi varmastikin jättää satula talliin useamminkin.Hieman ennen ilta kahdeksaa oli upea ilta-aurinko, josta inspiroituneena marssin laitumelle ottamaan Platinasta pari kuvaa, kun Polo oli vielä maastossa. Platina ja Polo siirrettiin eilen uudelle lohkolle, jossa on todella korkeaa heinää, mikä toi kauniin lisän kuviin. Platiniumkin jaksoi pitää päätään ylhäällä ainakin hetken, jonka aikana sain pari kelvollista kuvaa siitä.4 kommenttia:

 1. Ihanii kuvii! Noi alimmat oli mun suosikkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, että pidit kuvista!

   Poista
 2. Vautsi, todella upeita kuvia ja erityisesti nuo ensimmäiset kuvat, niissä on jotain tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun pidit kuvista. On mukava kuulla, että kuviin haettu tunnelma välittyy muillekin!

   Poista