lauantai 10. kesäkuuta 2017

Tuleva GP-esteratsukko?

Pitkästä aikaa palattiin hyppyharjoituksien pariin. Oltiin sovittu Nooran (Polon omistaja) kanssa, että tänään tehtäisiin pari estettä kentälle ja hieman hypättäisiin. Esteitä kentälle tuli neljä, joista kolme oli ihan perus estettä ja neljäs oli hieman maastoesteen näköinen este. Se oli tehty kahdesta tynnyristä joiden päällä oli vihreä matto.


Ensiksi vuorossa oli Noora ja Polo. Noora suoritti esteet helposti Polon kanssa, sillä he ovat hypänneet paljon ja olleet jopa kilpailuissa! Välillä Polo kävi hieman kuumana ja kiihdytteli, mutta silti se pysyi Nooran käsissä. Minä olin kentällä kuvaajan ja esteiden korjaajan roolissa.Nooran hyppyjen jälkeen rupesi satamaan, mutta pilvistä näki, ettei tämä sade kestäisi kauan, joten odottelimme vähän aikaa ennenkuin lähdimme Platinan kanssa kentälle.

Aluksi Platina ei olisi halunnut laukata, mutta lopulta se suostui ottamaan pienet laukat ympyrällä. Kun olimme ensimmäisen kerran tulleet kaksi ristikkoa ravissa Platina selvästikin ymmärsi, että nyt pääsee hyppäämään ja nostikin sitten laukat todella kivasti.

 Minun ja Platinan kuvista iso kiitos Nooralle!

Tyylillä :DHyppäämisemme oli aika haparoivaa, mutta pari kertaa Platina ponnisti hyvästä paikasta ja teki hienon hypyn. Yhden kerran se hyppäsi aika isosti, tai ainakin minusta siltä tuntui ja tasapainoni hieman heilahti hypyssä, mutta silti jatkettiin seuraavalle esteelle.

Platina ei oikein halunnut laukata esteen jälkeen, mutta se ei sentään pysähtynyt niin kuin aina  nuorempana. Yhden ainoan kerran Platina jatkoi pari askelta esteen jälkeen laukalla ja saikin siitä isot kehut.


Miksi me ei hypätty tätä?

Kun olimme hypänneet ristikoita jo monta kertaa, otimme kolme hyppyä (mini)pienelle pystylle, jonka alla oli renkaita. Otin esteen ensin ravissa, mutta Platina ei yhtään pelännyt renkaita, joten otin loput kaksi hyppyä laukassa. Sen jälkeen kävelimme ja ravailimme loppuverryttelyksi. Loppuverryttelyissä Platina olisi halunnut kovasti mennä vielä esteille, mutta lopulta se lopetti vänkäämisen kun huomasi, ettei esteille saa mennä.

Ei jaksa ravata, haluun ruokaa! T. Platinium

Ehkä ensikerralla voimme hieman korottaa esteitä, mutta sekin riippuu paljon Platiniumin mielialasta. Emme myöskään tällä kerralla edes suunnitelleet tynnyriesteen menemistä, se sai vielä odottaa. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä treenaamaan!

Video:

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea laittaa kahdesta eri kuvakulmasta videota! Paljon mielenkiintoisempaa seurattavaa :) Liityin myös lukijaksi!

  Nelistelyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun noista Go Pro videoistakin tykätään 😄 Tervetuloa seurailemaan!

   Poista