perjantai 9. kesäkuuta 2017

Tasapainoton ratsastaja...

Olen ollut laiska. Hyvin laiska. 

Eilen, torstaina kuvasin ainekset videoon ja postaukseen, mutta illalla oli muuta tekemistä (josta kuulette huomenna!), enkä enää sen jälkeen jaksanut ruveta editoimaan videota ja muokkaamaan kuvia. Tähän postaukseen tulee siis kahden päivän pienet materiaalit, joten lähdetäänpä katsomaan mitä olen tehnytnäinä parina päivänä!

8.6


Kun Larkko kertoi Murulle vitsin...

Larkko the Ravihevonen

Muru the Ravihevonen


Larkko käyttäytyi radalla oikein hyvin, kuin myös Muru, joka konkarina tietää miten tulee olla. Vauhti ei ollut kuvinkaan kova, mutta ei ensikertalaisen täydykään huippulukemia saavuttaa. Larkko oli ihan hiestä märkä koitoksen jälkeen, mutta se oli silminnähden tyytyväinen itseensä. Murukin oli hionnut, mutta parempikuntoisena ei niin paljon kuin Larkko.
Torstain päätteeksi tuli ratsastettua Platinalla pitkästä aikaa ilman satulaa. Tajusin heti, että tasapainoni on täyttä kakkaa. Pitä varmastikin ruveta ratsastamaan ilman satulaa säännöllisesti. 

Platina ei olisi aluksi halunnut ravata, sillä se ei tykkää kun selässä oleva ihminen pomppii. Ravi kuitenkin nousi kun Platinalle sanoi tiukasti, että "Ravi!". Muuten Platina oli todella kiva, se kuunteli istuntaa erinomaisesti.

Video:
9.6

Ratsu reima odottamassa ratsastajaansa

Kertauksen vuoksi ratsastin tänäänkin ilman satulaa. Tein Platiniumilla paljon siirtymisiä ja ravasin ympyrällä. Koitin saada itseni pysymään mahdollisimman paikallaan selässä ja mukautumaan Platinan liikkeisiin, mutta se vaatii vielä paljon työstöä.

Alla olevalta videolta voitte huomata, että kädet vispaavat kuin hullut (hevosenrääkkäystä!), jalat ovat jännittyneet ja selkäkin on köyryssä. Koko ratsastaja pomppii selässä kuin viimeistä päivää! Treenausta vain, niin johan paranee. Pitää nyt vielä kuitenkin mainita, että Platiniumin askeleet eivät ole mitkään helpot ja tasaiset istua ja sen selkäkin on aivan kamala.

Video:

Loppuun vielä varsauutisia! Tähti varsoi kauniin tammavarsan 8.6 (torstaina)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti