sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pää pilvissä

 Pyöräilin taas tavalliseen tapaani tallille pitämään Katja L:lle tuntia. Tunnin aiheena oli tarkat siirtymiset. Platina oli ollut aika tahmea viime tunnilla, joten tänään sille haettiin eteenpäinpyrkivyyttä, jota lopulta saatiinkin.

Tunnin jälkeen laitoin Platinan karsinaan ja otin kuvia Oskun ohjasajosta. Osku käyttäytyi oikein mallikkaasti ja poseerasi hienosti korvat hörössä. Oskun ohjasajamisen jälkeen laitoin Platinalle varusteet päälle ja lähdin kentälle. Ratsastin Platinan ihan pikaisesti läpi. Aluksi kävelin tehden ympyröitä sekä pysähdyksiä. Koitin käyttää mahdollisimman vähän ohjia ja paljon istuntaa kääntämisessä, sillä halusin saada Platinan kuuntelemaan istuntaani. Se nimittäin auttaa kaulanarun kanssa työskentelemisessä.
 


Hetken ravailtuani otin laukkaa ensin kulmista ja sitten pääty-ympyrällä. Platina ei liikkunut eteen niin hyvin kuin perjantaina, mutta meni se ihan hyvin. Ainoa huono oli, että se liikkui todella pystyssä, sen pää seikkaili ihan pilvissä, jolloin sen selkä ei ole käytössä. Annukan tunnilla, millä olin eilen, Platina meni ravia kivasti pää alhaalla ja selkä käytössä, joten se selkä varmastikin saadaan ajan ja harjoittelun kanssa käyttöön.


Lopuksi harjoittelin kaulanarulla raviympyröitä. Oikeaan kierrokseen Platina kääntyi täydellisesti, mutta vasempaan sai käyttää enemmän apuja. Sain sen kuitenkin menemään hyvin vaikeampaankin suuntaan, kun keskityin ns. johtamaan kaulanarulla, enkä vetänyt.Platinan ratsastamisen jälkeen menin ottamaan kuvia Ellistä ja Elsasta. Elli oikeastaan vain söi, mutta kun olin jo lähtemässä, se otti pienet spurtit.  Jos joku ihmettelee, niin Ellin jalassa olevalla siteellä korjataan pientä asentovirhettä.

"Korvaa kutittaa."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti