keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Lämmin sää hyydyttää


Tänään oli taas kerran juoksutuspäivä, mutta juoksutusta ei tehtykään ihan tavalliseen tapaan. Laitoin kentälle pienen "esteen" ja en yhtään laukkuuttanut Platinaa, sillä kenttä oli aika kuoppainen. Platina oli aika laiska ja kun juoksutin sitä liinassa sain oikeasti tehdä töitä ravin eteen.Irtojuoksutukseen tuli Eija auttamaan ja saatiinkin Platinasta irti ihan kivaa ravia. Minä pidin raippaa ja kuvasin samalla, kuvaamista kuitenkin häiritsi inhottava hiekkapöly. Se teki kuvista tosi sumeita ja värittömiä. Onneksi hyviäkin otoksia tuli mukaan.
Tavalliseen tapaani otin irtojuoksutuksen jälkeen Platinasta kuvia, ja se olikin tänään todella hyvällä kuvausmoodilla. Ainakin aluksi. Kuvaamisen jatkuttua noin viisi minuuttia Platina meni syömään, joten lähdimme pois kentältä.

Olen ottanut tavaksi antaa Platinan syödä hetken ajan vihreää ennenkuin laitan sen takaisin tarhaan. Platina oikein nautti syömisestä ja ehtihän siinä myös hieman moikata Onnia, joka oli laitumella aidan toisella puolen. Kun hain Platinan se ei olisi millään halunnut lähteä pois.Kävimme vielä ottamassa Pilinan Pojan synttärikuvat. Se täytti 22-vuotta!

Video:


2 kommenttia:

  1. Onpa komea hevonen tuo Platina ja ihania kuvia <3 Pilinan Poikakin on komea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Platinium ja Pilinan Poika kiittävät kovasti :)

      Poista