torstai 19. tammikuuta 2017

Vihdoinkin ratsastuskuvia!

Otin Platinasta pari tarha- ja talutuskuvaa.
Olette varmaankin huomanneet, että ratsastuskuvien määrä ei ole ollut mikään huomattava tässä alkutalvesta. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että pimeys iskee ja viikonloppuisin ei hirveästi kentällä huvita pyöriä.Näin viikolla, kun tulen tallille on ihan valoisaa, mutta vaatteiden vaihdossa ja hevosen laitossa menee oma aikansa. Sitten kun menen ratsastamaan, niin Eija ja Hannu pistävät hevosille sapuskat, ja kun ruokien jako on valmis, on ylkona liian pimeää kuvien ottoon. 


Mutta tänään Eija teki poikkeuksen ja hevoset saivat odottaa kymmenisen minuuttia ruokiaan, kun Eija otti minusta ja Platinasta parit videota ja kuvat. Vaikkakin kuvista tuli hieman rakeisia, niin ainakin niitä on. 


Tein kentällä ihan vain alkuverryttelyt, eli ensin käyntiä ja sitten ravissa pari kierrosta kentän ympäri maustettuna metsänpäädyssä tehtävät pääty-ympyrät.Video:

            
 
Kentällä pyörimisen jälkeen laitoinkin sitten heijastinliivin päälle ja lähdin kiertämään 8km lenkkiä.


Olin aikonut tehdä rauhallisen käynti-ravilenkin, mutta kun olimme jo hyvän matkaa Mölkän tiellä, totesin, että Platinalla on hieman energiaa, joten otin rauhallista laukkaa. Tarkoitan siis Platinan rauhallista laukkaa, enkä mitään kentällä pyörimis laukkaa. 

Sitten hieman ennen Mölkänporttia annoin mennä... ja Platinahan meni! Laukattiin himmailupaikkaan asti ja tehtiin uusi ennätys vauhdissa; 49,2km/h. Se onkin aika maksimi mitä Mölkällä voi mennä, sillä tie on aika mutkainen. Katsotaan sitten miten kovaa mennään jollakin pitkällä suoralla, pitäisiköhän käydä Käpyniemntiellä kokeilemassa?

Loppusanoiksi voisin tähän kirjoitella vaikka sen, että toivotaan, että tulisi pilvettömiä, aurinkoisia säitä, niin kuvista tulisi valoisampia, ja valon mukana tänne blogiinkin lisääntyisivät kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti