perjantai 27. tammikuuta 2017

Sumua näköpiirissä

Harmaus iski. 

Tänään saatte ihastella aivan kamalan laatuisia kuvia, kiitos hirmuisen sumun, joka oli jo heti aamusta alkaen autoilijoiden ja muiden riesana.


Eija tuli ottamaan parit kuvat ihan perus työskentelystämme. Otettiin ensin tietysti alkulämmittelyjä käynnissä ja ravissa, jossa pyörittelin pääty ympyröitä vähän aikaa. Ei kuitenkaan jaksettu ravata kuin hetki, ja siirryttiinkin sitten heti asiaan, eli laukkaan. Platinalla on nyt mennyt moti ihan kokonaan kentällä laukkaamisesta, kun sen mielestä on niin paljon hauskempaa laskea kiitoa Käpyniementiellä. Mutta sitkeys palkitaan... ehkä joskus kaukaisuudessa, sillä nyt laukka ei pysy millään yllä kuin 1/8 kenttää. Laukat kyllä nousevat ihan ok, mutta sen jälkeen meno on pomppimista tai sitten vauhti vain hiipuu.


Tänään annoin Platinan mennä aikalailla vapaasti, ja se oikoikin nostoissa aika paljon, mutta kuitenkin laukka nousi. Pari kertaa meinasi hevonen jäädä pomppimaan, ja nakkelemaan niskojaa, mutta niistä selvittiin napakoilla maiskutuksilla.


Lopuksi mentiin kavaletteja, ja se olikin Platinan mielestä hauskaa. Ihan ravissa pysyttiin, mutta hyviäkin hyppyjä sieltä tuli.

Video:


          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti