lauantai 31. joulukuuta 2016

Voihan kenttä...Nyt lähtee vuoden 2016 viimeinen postaus. Mitään vuosikatsausta en viimevuodesta jaksa alkaa tekemään, sillä tässä nimenvaihdoksessa on oma tekemisensä, kävimme nimittäin ottamassa tänään vielä uuteen banneriin tulevia kuvia.

Keli on ainakin täällä ihan hirveä. Kaikki paikat ovat peilijään peitossa ja on vaikea löytöö pohjaa millä ei meinaa liukastua. Platinalla ei niinkään ole ongelmaa, sillä kun on hokit, mutta esimerkiksi kengättömillä on varmasti aika vaikeat ajat. Onneksi tallin piha oli melkein kokonaan hiekoitettu.

"Hohhoijaa. Nyt ei millään jaksaisi poseerata."

Kenttä oli jään peittämä, lumi oli poissa ja tilalla oli kerros vettä. Ei kiva. Maastossakaan ei voi mennä, sillä tiet ovat jäässä ja kovia, Mölkäntie upottaa, ja jos sinne menee tekemään hirmuiset kavionpainaumat, niin ongelmissa ollaan, kun alkaa jälleen pakastaa. Luvassa oli siis kävelyä.


Menin puomeja vaihtelevassa järjestyksessä, jotta saisi nyt vähän edes liikuttua. Otimme aika alkuun kuvat, ja sen jälkeen menin vielä hetken puomeja. Sitten annoin Platinalle pitkät ohjat ja säädin jalustimet 23 reikään. Harjoittelin mónteistuntaa ja sainkin seisottua jalustimilla putkeen 3 kierrosta kentän ympäri.

Oikeastaan tämän postauksen tarkoitus oli toivottaa teille kaikille hyvät uudetvuodet, joten...

Hyvää Uutta Vuotta 2017! Ensi vuonna jatketaan täällä uuden nimen kanssa.

PS. Nyt loppui äänestys, blogin nimeksi tuli Tuhatta & Sataa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti