perjantai 16. joulukuuta 2016

Pikkuinen tonttu nimeltään Platinium

Lomalta on nyt palattu tänne hyytävän kylmään Suomeen. Oli oikein mukavaa olla Teneriffalla, mutta kyllä siinä tuli tallia ikävä.

Nyt on enää 8 yötä jouluun, joten oli korkea aika ottaa joulukuvia. Ensin menin jonkun reilu 5 minuuttisen kentällä, jolloinka suoritin alkulämmittelyt. Sitten siirryttiin pellolle. Siellä käveltiin vähän aikaa ja otettiin sitten mäkeen ravia. Oi, kuinka ihanaa se olikaan. Vaikka meinasin pompahtaa kokoajan metrin korkeuteen satulasta, oli mukavaa. En tajua, miten jotkut pysyy selässä ilman satulaa, lumihangessa ravatessa.


Hyvää treeniä Pellolla menon jälkeen siirryin kentälle, koska Eijan piti lähteä, ja ratsastin hieman askellajeja läpi, jonka jälkeen jalkauduin ja otin Platinalta ohjat pois. Kävin nopsasti hakemassa kameran tallituvasta ja otin Platiniumista kuvia.

Platina ei oikein arvostanut tonttulakin päässä olevaa tupsua, se kun heiluu juostessa (:

Jalat harallaan, mutta niin söpönä <3


Otin vähän poseerauskuviakin siten, että laitoin kameran metallipönikälle ja laitoin ajastinkuvauksen päälle. Näytöstä sitten zoomailin ja asettelin kameraa, niin että se olisi hyvin kauempana minua odottavan Platinan kohdalla. Sitten paino kuvanottonapista ja hirmuinen juoksu kohti järkyttyneen näköistä hevosta. Ensimmäisellä kerralla se meinasi lähteä karkuun, mutta huomasikin sitten, ettei ole mitään vaaraa.Kameraani tuli pieni valo, jota Platina sitten tuijottikin, ja yhtäkään kuvaa ei tullut, missä sillä ei olisi ollut  korvat hörössä.


Lurjus nappasi hanskani.


Huomenna onkin sitten luvassa tallin pikkujoulut, joten kaikki Uutelan tallilla käyvät, tsekatkaa alla oleva kuva!

Kuvassa minä ja Rami v.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti