perjantai 30. joulukuuta 2016

Juoksua, juoksua, juoksua...

Heti kymmeneltä tallille tullessa pääsin tositoimiin kameran kanssa, irtojuoksutusten muodossa. Ensin vuorossa oli Larkko.Aluksi vähän pukituttiTässä menossa oma-aloitteisen suunnanvaihdon jälkeinen kiihdytys 0-100.

Hieman Larkko teki tuhmuuksia, esimerkiksi oma-alotteisia suunnanvaihtoja ja pari läpijuoksuakin taisi tapahtua. Suunnat korjattiin aina ja raipat pistettiin esteeksi, estämään läpijuoksut, silloin Larkko rupesi taas olemaan nätisti.

Larkon jälkeen oli Impin vuoro. Impi irtojuoksutettiin ensimmäistä kertaa, joten läpijuoksuja tuli aika paljon, mutta loppuenlopuksi Impi ravasi pää alhaalla kokoajan kuulolla.Skriik!

"Nyt vaihtuu suunta!"

"Eipäs vaihdukaan!" (Eija oli edessä)


Hieno, rento Impi.


"Puomien leveys on liian suuri. Minä voin pienentää sitä!"
Otettiin vielä Onni kentälle, ja näytettiin miten irtojuoksutus tapahtuu osaavamman hevosen kanssa. Onni menikin oikein nätisti ympäri kenttää.
Mikä ravi!

Loppuhuipennukseksi tammavarsat Karkki(punainen) ja Emma(tummempi) päästettiin kentälle ensimmäistä kertaa.


"Oota mua!"


"Mitkä noi on?"

Esteponi Karkki esittelee hyppytyyliään ja kouluponi Emma näyttää miten raviväistöt tehdään :D"Siinä ne pelottavat puomit on!"


Ehdottomasti minun suosikkikuva varsoista <3


Tammavarsat menivät takaisin tarhaan ja sitten lähdimme laittamaan maastolenkille lähteviä hevosia kuntoon. Minä menin tietenkin Platinalla, Hannu ajoi Dolmiksella, kyytiläisenä Päivi (Dolmiksen omistaja) ja Eija ajoi Murua, kyytiläisenä oli Katja H., joka otti allaolevat kuvat. Super iso kiitos niistä Katja H:lle!Video:

                                         

Maastolenkillä/sen jälkeen sattui sellainen ikävä juttu, että minulle tuli migreeni. En tajunnut näköharhoja (heti lähdön jälkeen tuli) yhdistää migreeniin ja kun oltiin tulossa kotiinpäin, rupesi päähän sattumaan ja olemaan hieman oksettava olo. Kuitenkin, sinnittelin tallille asti, jossa laitoin hevosen tietysti pois ja menin siitä sitten tallitupaan. Ihana Eija tarjosi minulle sisällä kaakaota (Kiitos!) ja pientä purtavaa, sekä sain särkylääkkeenkin. 

Kotona sitten oksensin, jonka jälkeen olo helpottui tosi paljon, ja menin siitä syömään, ja nukuin syömisen jälkeen päiväunet, eikä niiden jälkeen ollut enää kuin pääkipu, joka esiintyi kumartuessa. 

Tästä opin sen, että jos näköharhoja tulee, niin on se migreeni, sillä yleensä minulla tulee migreeni vain auringonpaisteesta (tai ainakin ennen on tullut siitä).

Muuten oli tosi kiva lenkki ja semmoinen hassu juttu huomattiin Eijan kanssa, että Muru halusi lenkillä pysyä Platinan vauhdissa, ja toisinaan jopa haastoi sen kilpailuun.

Kiitos kaikille mukavasta päivästä :)

PS. Äänestys on vieläkin käynnissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti