torstai 13. lokakuuta 2016

Murun heppakoulu: kuolaimeton kokeilu

Murun heppakoulussa oli tänään ohjelmassa kuolaimettomien kokeileminen. Turpahihnasta meinasi loppua ssäätövara kesken, kun Murulla on niin leveä turpa, ainakin Platiniumiin verrattuna.

Muru hieman ihmetteli, että miten sille ei laitetakkaan mitään suuhun ja se antoikin pukea suitset säädön jälkeen tosi hienosti. 


Alkuun Eija talutti ja kokeilin pysähtymiset ja kääntymiset. Vapaanakin Muru kuunteli apuja hienosti, mutta se oli hieman painava päästään, eikä läheskään niin herkkä kuin Platinium, mutta ei mitkään hevoset samanlaisia ole.Kääntymiset onnistuivat jopa paremmin kuin pysähdykset. Tämä ratsastus pidettiin ihan käynnissä, eikä ravia ajateltukaan, sillä siinä on vielä oma työstämisensä ihan kuolaimienkin kanssa.


Puomeja mentiin ihan mielenvirkistykseksi.
Pitihän sitä vielä vähä kehuakin, kun niin hienosti oli tamma käyttäytynyt ja totellut.


Tässä vielä lähempi kuva suitsista.Murun ratsastuksen jälkeen menimme ottamaan kuvia ja koitimme saada Vipan, Killen, Larkon ja Onnin kiipeämään "kukkulan" päälle. Vipa oli heti ensimmäisenä ylhäällä ja Kille ja Onnikin olivat tosi rohkeita. Ainoa hieman arka oli Larkko, mutta kyllä sekin kiipesi ´niin, että sai porkkanaa.Kukkulan kuningas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti