perjantai 7. lokakuuta 2016

Eka kerta kuolaimettomilla!

Ennenkuin mennään minun ratsastukseeni, katsotaan hieman kuvia siitä, kun Eija ratsasti Pilinan Pojalla. Hän meni kaikki askellajit läpi ja PP oli kuulemma tosi herkkä istunnalle.






Sitten minä menin ratsastamaan. Alkuun Platina oli hieman jännittynyt ja se oudoksui hieman uutta tilannetta, mutta rentoutui siitä nopeasti otettuamme pari pysähdystä ja ympyrää.


Jo alkuun olin aivan yhtä hymyä, sillä  Platina toimi niin hyvin. Pysähdykset toimi, peruutukset toimi, käännökset toimi.




 Ravissa menimme jopa pääty-ympyrää, eikä käännöksissä ollut ongelmia.


Otettiin vielä treenin lopuksi laukkaa molempiin suuntiin. Mentiin vain pitkät sivut, tallille päin, sillä Platinium on kuitenkin vielä aika holtiton laukkatyöskentelyssä.


Laukoista herra kiihtyi hieman, mutta asettui sitten kävelemään pitkin ohjin.

Jäi tosi hyvä mieli treenistä ja jatketaan kuolaimettomilla menoa vaikka kerran viikkoon. Murulla näitä kokeillaan sunnuntaina ja jos se toimii niillä hyvin, Eija saattaa ostaa sille ihan omat. 

Huomenna onkin Lasten Lauantai ja voin paljastaa, että siellä nähdään ihan oikeaa lännenratsastusta! Otan kunnon putken mukaan ja koitan taas tehdä hyvän kuvientäyteisen postauksen tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti