lauantai 22. lokakuuta 2016

Ei yhtään tylsä tallipäivä

Ensin on pakko pahoitella blogin hiljaisuutta. Voimat oli niin loppu ennen syyslomaa ja nyt vihdoin se alkoi!

Suuntasin tallille äidin kyydissä noin kymmeneksi. Airi olikin jo tullut ja siellä tallissa se rapsutteli Murua. Murulla oli edessä lavettikärreillä tapahtuva asiakas ajelu ja me lähdimme tietenkin Airin kanssa mukaan. Heti aamusta en jaksanut kuin olla kyydissä, joten otetaan Murun ajelusta kuvia joskus toisen kerran.


Asiakkaiden lähdettyä laitoimme satulan Onnin selkään ja lähdimme kiitolaukkamaastoon... Ne ei nyt sentään. Otimme jalustimet pois ja Eija meni taluttelemaan Onnia hetkeksi kentälle.Ei se ollut moksiskaan satulasta, ja lopuksi tallinkäytävällä asetimme molemmin puolin jalustimista satulaan painoa vetämällä jalustimia alaspäin, siitäkään ruuna ei meinannut mitään.


Sitten Airi ratsasti Murulla kuolaimettomilla ja se näytti tosi hyvältä ainakin näin sivusta katsottuna.
Raviakin kokeiltiin. Se meni moitteetta. Tässä välissä minä ratsastin Platiniumin.
 

Eija otti videota laukkatyöskentelystä. Minulle jäi tosi hyvä fiilis niistä laukkapätkistä mitä otin. Platinium ei edes meinannut ruveta  nakkelemaan niskojaan tai mitään hölmöilemään.

                                          Päivän lopuksi Airi ja Eija ratsastivat, Eija PPllä ja Airi Dolmiksella. Hevoset olivat hieman riehakkaalla tuulella, mutta siitä selvittiin ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti