sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Aurinko porottaa, mutta kylmä on

Tänään oli aivan upea ilma, koko päivän paistoi aurinko, joka kylläkin hieman hankaloitti kuvaamista, mutta pikkuvikoja. Tosin aika kylmä oli eikä kädet meinanneet tareta.

Heti aamusta lähdettiin Vuojalahteen radalle, jossa Liinan Tuuri, hiittiseuralainen jo odotti. Platinium valjastettiin ja minä napsin pari kuvaa hevosista katoksella ja eikun menoks!


Liinan Tuuri

Ja pikku Platinium <3

Alkulämmittelyä


Sitten mennään, ja kovaa!
Hiitin jälkeen Platinium näytti iloiselta ja tyytyväiseltä, jos se osaisi puhua, se sanoisi, että "Olipas kivaa!". Pltinium sai fleecepeiton ja puuvillaloimen niskaansa ja palasimme tallille. Siellä pesin Platiniumin ja se sai herkkuruokaa, sekä pari porkkanaa ja omenaa.

Rasvasin parit suitset ja vaihdoin kuolaimet, sekä varasin vielä postissa oleville kukkahackamoreilleni suitset, jotka myös rasvasin hyvin huolella, sillä nahka oli hieman kovaa.


 Sitten menin ottamaan kuvia hevosista tarhoissaan/laitumellaan.

Emma ja Amalia

On niissä vähän samaa näköä, korvatkin samaan suuntaan. Osku ja Elsa

Elsa

Emma

Osku heinäpaalilla


Yhdeltä alkoi tunti ja minä sain ohjata sitä.


Ennen Onnin ohjasajoa juoksutimme hieman hevosia, kuvat otti Eija, sillä minä olin hoputtamassa hevosia laukkaan riimunnaru kädessä.

Kille, Onni ja Vipa, Nettaa unohtamatta

Onni, Vipa ja Kille

Kille ja Vipa

Kille ja Vipa

Minä ja Larkko


Sitten otettiin Onni sisälle ja harjattiin ja valjasteettiin se. Aluksi suunnattiin kentälle.Onni kävi katsomassa isoa maailmaa Y-risteyksessä, josta suunnattiin mäkeä ymös talliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti