maanantai 26. syyskuuta 2016

Riimulla ratsastelu jatkukoon

Vielä ainakin vähän aikaa tuolla riimulla menolla mennään, mutta tänään tilataan äidin kanssa netistä kukkahackamoret, niitä odotellessa ehkä tulee mentyä riimulla, ehkä ei. Huomiseksi on suunnitteilla, että mennään maastoon Eijan ja PPn kanssa, siitä tulee kivaa!

Harvinaista kyllä, mutta tänään oli hieman ruuhka tallilla, nimittäin aluksi irtojuoksutettiin Dolmis ja sitten Muru. Siinä välissä minä laitoin Platinan valmiiksi ja suuntasin kentälle. Kun olin kentälle päässyt, niin alkoi tallissa yhden oriin ohjasajoharjoitukset.Sitten palaillaan minun ja Platinan treeneihin. Tänään oli ohjelmassa testailla Platinan toimivuus ravissa ilman kuolaimia. Mentiin paljon ympyröitä, pysähdyksiä ja peruutuksia alkukäynneissä ja heti ravissa mentiin paljon ympyröitä. Ne sujuivat hyvin, ja Platinium tuntui jopa hieman herkemmältä kääntymään riimulla, ilmeisesti se oli tajunnut homman jujun.

Kun olimme tulossa pois kentältä, jouduimme kiertämään Y-risteyksen kautta talliin, sillä oriin ohjasajoharjoitukset siirtyivät kentälle. Kun olimme tallin mäen pääll, äiti tuli autolla tallin pihaan. Siinä vähän aikaa juteltiin, ja sitten minä lähdin talliin. (Äiti tuli siis heittämään minun takin ja omenoita tallille.)

Koska ohjasajoharjoitukset päättyivät kentällä, päätin mennä irtojuoksuttamaan Platiniumin. Olihan sillä takana kolme vapaapäivää, niin saisi vähän purkaa energiaansa.

Irtojuoksutuksen päätteeksi kävelimme peräkanaa kentällä pujotellen ja rennosti henggaillen, että Platiniumin puuskutus loppuisi. 


                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti