maanantai 19. syyskuuta 2016

Riimulla mennään

Tänään olin suunnitellut, että maastakäsittelen Platiniumin, mutta tuli siinä sitten semmoinen mieleen, että mennäänpä riimulla ja ilman satulaa. 
Aluksi kuitenkin putsasin Platiniumille jonkun aivan kamalan likaisen ämpärin, jonne pistin sitten harjat. Samalla ne saivat pienen putsauksen.


Sieltä se minut huomattuaan käveli portille vastaan.


"Anna nami!" Vähän aikaa otin siinä kuvia, mutta itse aas...kröhöm...hevosesta kuvien ottaminen osoittautui hieman hankalaksi,  sillä Platina luuli sitä seuraamisharjoitukseksi, joten se oli minun selässäni kiinni kokoajan.


Nappasin jokun tuollaisen kuvan ihan huvikseen. Etualalla Platiniumi tyttöystävä Jousikas.


Ei traktorit  Platiniumia pelota, nehän tuovat heinää! Päädyin ottamaan kuvassa näkyvän karvapehmusteen pois riimusta, sillä valkoista karvaa olisi muuten ollut jokapaikassa.


Eija kuvaa. Alkuun Eija oli katsomassa, että miten touhu alkaa sujumaan ja otettiin ihan vain kaksi sivua ravia, että Eija saisi pari kuvaa.


Tein paljon ympyröitä ja pysähdyksiä, sekä pari peruutusta. Ohjaus pelitti hyvin ja pysähtymisisää ei tarvinnut kuin nojata hieman taakse ja vähän tiukentaa ohjia.


Lopputreeneistä otin hieman pohkeenväistöä, en nyt ole ihan varma, tuliko sieltä ristiaskelia, mutta ainakin sinne päin. Kokonaisuudessaan treeni oli hyvä, ja olen tosi tyytyväinen, että homma toimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti