keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Peltolenkillä + paketti!

Ensin hieman asiaa paketista. Tosiaan tilasimme iskän kanssa Horzelta hieman uusia juttuja minulle. Sieltä siis tuli takki, housut ja sukkia kaksin kappalein.
Tänään ne sitten minulle saapuivat ja oli kuin joulu olisi koittanut. 
Takki on tosi kiva. Tilasin sen mustana, sillä niin se sopii punaiseen ja tummansiniseen. Arkeen ja edustukseen. 


Ratsastushousut sitten ovat jotakin ihan omaa luokkaansa. Taivaallista. Niin ihanat päällä ja hyvin istuvat, pitkät ratsastushousut. Enää ei tarvitse kirota sitä, kun ratsastushousuissa on lahkeissa tarrat, jotka hiertävät chapsien alla.

Sukat ovat vielä pakkauksessaan, kutta kokeilin hieman kangasta ja se tuntuu tosi kivalta, sekä hengittävältä. Sitten Platinan kuulumisiin ja ratsastuksiin. Tosiaan, eilen sillä menin peltolenkillä ja tänään sama juttu, mutta oltiin vain kauemmin. Otettiin melkein koko aika ravia ja pari mäkeäkin saimme ravattua ylös. Lenkki meni tosi hyvin, eikä Platina juurikaan mutkuillut mitään. 

Pltinan hiittikin meni hyvin, ainakin Eijan mukaan. Eija oli laittanut jos jonkinlaista lämmikettä hevosen päälle ja paketoinut sen oikein kunnolla, varsinkin lavat olivat saaneet extra fleecepeiton.

Olen nyt ottanut tavaksi, että muun kuin kävelylenkin ja parin raviaskeleen sisältävän "treenin" jälkeen, laitan Platinan lavoihin ja etu- ja takajalkoihin aarnikaa, niin pysyy paikat kunnossa.

Video:

                      

Tällä viikolla menen taas iskälle, niin huomenna vielä menen tallille ja mennään Platinan kanssa tekemään ihan kunnon treenit peltolenkillä. Mäkitreeniä, kenties?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti