tiistai 20. syyskuuta 2016

Maastolaukkoja

Suunnitelmat vaihtuu, ehkä parempiin, ehkä huonompiin. Tämänpäivän suunnitelmat vaihtuivat eilen, sillä tänään olisi pitänyt olla ohjelmassa maastoreissu Mölkälle ja takaisin, mutta Pilinan Pojalla oli tunti, niin päätettiin vaihtaa treeni maastolaukkoihin. 


Alkuverryttelyksi oli käveleminen radan alkuun ja 3/4 rataa ravia. Siitä otettiin sitten mäkeä ensin ravilla, ja sitten laukalla. Tuo ensimmäinen laukkakerta päätyi puskaan, kirjaimellisesti. En tiedä mitä Platina teki, mutta jotain se niskojaan nakkeli ja teki pysähdyksen pusikkoon. Meinasin tippua, mutta en ihan onneksi tullut alas, vaan sain hilattua itseni takaisin satulaan.
Siinä mäessä tehdyistä laukoista ei mitään huippuihania kuvia tullut, mutta tuossa nyt joku. Kuvissa oli ongelmana se, että hevonen lähinnä näyttää seisovan paikoillaan. (Jos näette kuvissa jotai hirmu outoa, se saattaa olla minun mokani, sillä muokkailin kuvista lankoja pois)


Kun olimme lähdössä eteenpäin, varsat tulivat katsomaan touhujamme.


Totista hommaa tämä.


Tässä on kiva kuva! Eija näytti sen minulle heti tämän laukkapätkän jälkeen ja ai että! 


Siirryimme ori/ruuna laitumen mäkirinteeseen.

Kävimme treenin lopuksi vielä kahlaamassa. Sieltä ei mitään järkeviä kuvia tullut, mutta voitte katsoa menoa videolta.Video:


                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti