keskiviikko 24. elokuuta 2016

Ristikko treenejä

Tänään Dolmiksen tunnilla menimme Dolmiksen kanssa ristikoita ja sen lisäksi teemana oli ympyrät. Otin taas raipaksi kouluraipan.


Ensin aloitettiin perusteellisilla alkukäynneillä ja ravissa mentiin pääty-ympyrää portinpäädyssä kahden puomin yli ja sitten pellon puoleisella sivulla oli kaksi puomia. Niiden yli ravailtiin ihan rennosti, muttei kuitenkaan laiskasti. Pääty-ympyrällä puomit olivat ihan mittaamattomilla etäisyyksillä, mutta useasti Dolmis otti kaksi askelta puomien väliin ja ihan hyvin se meni.


Toiseen suuntaan sama juttu.


Dolmis hieman otti kierroksia laukkapyynnöstä, mutta kyllä sieltä tuli nättiä laukkaa tämän jälkeen.


Laukkasimme tosiaankin metsänpäädyn ja sitten ennen puomeja laukka tietenkin pois. Vähän oli vaikeuksia kaarteessa, mutta laukka jatkui hienosti ja kerta kerralta kaarrokset paranivat.Toiseen suuntaan sama juttu ja taas Dolmis otti paineita ja nakkeli siinä niskoja, no minä karjaisin että p*****e nyt pää ylös. Ei siitä yrityksestä kyllä mitään tullut, mutta seuraavalla kierroksella laukka onnistui hienosti.


Eija otti hyvän kuvasarjan niskojen nakkelusta, niin en osannut päättää, että kumman kuvan laitan blogiin, niin laitoin kummatkin!


Sitten laukka lähti sujumaan. Otimme tuon niskojennakkelukerran jälkeen laukan niin, että kaarsin aina S kirjaimesta kentän poikki ja siinä nostin laukan.


Sitten oli hyppyjen vuoro. Ensimmäinen hyppy (videolla) oli ihan ok. Dolmis taisi vain hypätä siksi, että se ihmetteli estettä. Sen jälkeen Dolmis vain ravasi yli, joten estettä nostettiin yhden pykälän verran. Sen se hyppäsi hyvin. Vielä toistettiin toiseen suuntaan. Ensin Dolmis meinasi vain ravata yli, mutta pienen kannustuksen jälkeen se hyppäsi ihan hyvän hypyn. Tuumimme, että tältä päivältä hypyt saa riittää, joten aloin kävelyiden jälkeen ravailemaan ympyröitä ja puomeja, sekä ottetettiin myös parit laukat.

Video:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti