tiistai 30. elokuuta 2016

Maapuomeja

Olin jo mennyt bussista kotiin, mutta siellä koirat lenkitettyä, läksyt tehtyä ja syötyä, päätin lähteä tallille. Joten eikun tallivaatteet päälle ja pyörän selkään. 

Tallilla laittelin ihan kaikessa rauhassa varusteet valmiiksi käytävälle ja sitten vasta hain Platiniumin. Platina ei onneksi ollut kovinkaan likainen, joten harjaus, kavioiden putsaaminen ja jouhien läpi harjaus riitti. Eikun vain satula selkään ja suitset päähän. Eija meni alkukäynnit ja hän nousi kentällä selkään niin mentiin sitten kentälle.Eijalla meni hyvin, ravi oli aluksi hieman outoa, mutta siitä se sitten alkoi sujumaan. 

Minä menin ihan simppeliä tehtävää, eli yksittäisten puomien yli ravissa ja sitten laukassa, jonnekkin vähän ympyröitä. That's it! 

Tosiaankin. Tipuin tällä tunnilla. Tapahtuma oli semmoinen, että oltiin jo laukattu puomin yli ja aika lähellä kulmaa, niin Platinium teki nelijalkajarrutuksen, mihin en ollut yhtään valmistautunut, niin laskeuduin pehmeästi hiekkaan. Ei yhtään sattunut ja oli hieman hassu olo istua maassa. Ei siinä mitään. Minä takaisin selkään ja jatketaan. Tippuminen ei harmillisesti tallentunut kameralle, seuraavalla kerralla laitan sen jonnekkin nurkkaan, niin koko kenttä näkyy.

Video:


                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti