lauantai 6. elokuuta 2016

Kaulanaru harjoituksia

Nyt kun Platiniumilla on jalassa haava, sillä ei voi kunnolla ratsastaa, niin päätin kokeilla opettaa sille kaulanarun. Tähän mennessä ei hirmu pitkälle olla päästy, mutta edistytty on.

Perjantai 5.8

Tänään taas maastakäsittelin Platinaa, mutta tänään laitoin sille kaulanarun (riimunnaru, jossa ei ole lukkoa). Suitset sillä oli kuitenkin päässä. 


Ensin harjoiteltiin pysähtymistä, ja Platina hoksasi sen aika nopeasti.


Sitten oli kääntymisen vuoro. Sekin oli aika helppoa Platinalle.                                                   


Maastakäsittelyn jälkeen autoin Eijaa tunnin pidossa jonka jälkeen juoksutimme Dolmista (Hannu ja Eija juoksuttivat, minä kuvasin) kokolaput päässä.Hauskaa?Lauantai 6.8


Tänään minä olin Platiniumilla ilman satulaa ihan rennosti, ja harjoiteltiin kaulanaruakin. Annoin Platinan kävellä ihan löysin ohjin ja kokeilin kaulanarulla pysähdystä prr merkin kera. Tätä toistin noin kierroksen, ja kokeilin sitten, miten pysähdykset sujuisivat ilman prr merkkiä. No, ne pysähdykset sujuivat ihan superhyper hyvin, ja Platinium tuntui tosi herkälle. Jatkettiin siinä vielä vähän aikaa harjoituksia kumpaankin suuntaan. Lopksi taivuttelin Platinaa hieman pujottelemalla, ja tekemällä ympyröitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti