maanantai 29. elokuuta 2016

Ensimmäinen rata!

Tänään oli piiiitkästä aikaa Riikan tunti ja olin kyllä odottanut tätä kuin kuuta nousevaa. Tänään olisi myös viimeinen (ainakin näillänäkymin) Riikan tunti Dolmiksella. Siitä lisää postauksen lopussa. 

Eli siis, Riikka vakuutteli meille että mennään puomireenejä, mutta sitten kesken tunnin rupesi hän rakentelemaan pieniä ristikoita kentälle. Juuh, puomeja mennään vaan.


Pikku polle ennen tunnille menoa.


Alkutunnissa mentiin keskiympyrällä ja puomeja jotka menivät ihan ok sti. Hieman oli minulla hukassa paikat ja esiintyi Dolmiksellakin jotain venkoilua tallille päin. Siitä onneksi päästiin eroon nopsasti. Dolmis oli tosi reipas ja jouduin sitä hieman pidättelemäänkin. Ainakaan ei saatu moitteita hitaasta temposta.

Esteitä otimme sitten heti rataa upea pain tekokseni havainnollistakoon radan kulkua.En muute hyppää!

Ensimmäinen rata meni ihan hyvin, siis kaksi ensimmäistä estettä, mutta sitten tuli ohimeno viimeiselle esteelle, enkä saanut Dolmista menemään ravilla yli, niin pidettiin miettimis tauko, jolloinka Nina sai mennä radan.Toisella yrityksellä meni hyvin ja viimeine estekin selvitettiin ilman mitään mutkuiluja.Nina meni radan vielä laukassa ja sitten oli pienten loppuravie ja -kävelyiden aika.

Sain vuokrahevosen! Ensimmäisen sellaisen mikä minulla on koskaan ollut, nimittäin... rumpujen pärinää... kukaan ei arvaa.... Platiniumin! Jee! Joten blogin tyyli muuttuu aika Platinium painotteiseksi, mutta kyllä Dolmistakin nähdään vielä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti