keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Hevostapahtuma Vuojalahden raviradalla

Eilen lähdin jo puoli yhdeksi tallille, ja lähdettiin siitä sitten radalle. Teimme Eijan kanssa pienen taitoratsastusradan, jossa oli seitsemän tehtävää; pujottelu, matto, postin katsominen, riman alitus, pysähdys peruutus, sokkelo ja viimeisenä traktorin kiertäminen. Hannu katsoi vielä hieman parkkipaikkan kohtaa ja sitten lähdettiin takaisin tallille.

Tallilla menin viemään tavarani tallitupaan ja sitten sisälle auttamaan Eijaa karkkipussien teossa, eli jaoimme isoista karkkilaatikoista karkkeja pieniin minigrip -pusseihin. Se homma oli aika nopeasti tehty. Veimme karkit tallille isoon valkoiseen laatikkoon. 

Tässä välissä minä rasvasim Murun ja PPn suitset oikein huuolellisesti, ja jätin ne sitten roikkumaan satulatelineelle. 

Hain PPn sisälle ja sitten hain Murunkin sisälle, Eijan avustuksella. Aliitin selvittämällä PPn harjan. Aioin letittää sen hollatilaiselle ranskanletille, mutta muutin lettiä ja siitä tuli hollantilais ranskalais letti harjamarrossa, josta lähtee sitten PPn loppuharjakset. Sitten oli Murun vuoro. Tein sen harjaan kaksi kerrosta salmiakki verkkoa. Sen tehtyäni, huomasin, että PPn letti oli purkautunut, joten laitoin sen harjan samalla lailla kuin Murun. PP sai otsaharjaansa vaaleansinisen glitter-rusetin.
Minä sain lastata PPn ja Eija lastasi Murun. Sitten mentiin.


PP oli yksi talutusratsuista, kaksi muuta olivat sööttejä shetlanninponeja. Muru veti lavettikärryjä. Kaikki meni hyvin, mitä nyt pari juttua oli, mutta onneksi kellekkään ei sattunut mitään. Ja pitää muistaa se, että tämä oli Murun ensimmäinen kerta missään tapahtumassa.

 

 

 

Oli esteratsastusta...


...vikellystä...
...ja minun maastotaitorata demo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti