maanantai 20. kesäkuuta 2016

My Day 20.6


 Vihdoin, siis vihdoin, jaksoin kuvata lähes koko päivän tekemiseni. Ja sitä videopätkää on paljon! Eija kuvasi pyynnöstäni paljon videota, mutta kuviakin tuli pari. 


 Pitkästä aikaa sain kiivetä PPn selkään ja se tuntui samaan aikaan tosi kivalta ja oudolta. Pienen Dolmio nimisen tamman (veikkaisin että 150 säkäinen) jälkeen suurehko suokkiruuna (varmaan jotain 160säkäinen PP) tuntui oikeasti todella korkealta. Yhteistyö alkoi pelittämään hyvin aikalailla heti ja PP suorastaan luki minua. Milloin pysähdytään, milloin hidastetaan.


 Välillä oli hieman ahdasta pienellä ympyrällä, mutta monien äkkijarrutusten ja volttien takia kolme ratsukkoa saatiin siihen mahtumaan. Laukatkin saatiin ympyrälle mahtumaan oikein kivasti, eikä vain viiden metrin turvaväli laukatessa nostanut minkäänlaista kilpailuintoa PPssä, vaan se kuunteli minua hienosti. Kuumumistakaan ei esiintynyt niin pahana kuin yksin.


 Kävimme Airin kanssa ottamassa yhteiskuvat Airista ja Dolmiksesta.  Kuvat onnistuivat hyvin, ja niitä on lisää, mutta ne pysykööt poissa blogista.Video:

Video piilotettu.
                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti