keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Sileällä meno helppoa? No ei!

Dolmis on tässä kuvassa niin <3

Tai, no oikeaa ja oikeaa. Tänään ei Eijan tarvinnut kuin keskittyä kuvaamiseen, kun minua ja Murun vuokraajaa opetti ihan oikea ratsastuksenopettaja. Viimeksi kun olin opettajan silmän alla syksyllä, ne kerrat eivät kyllä mitenkään jättäneet hyvää mieltä, joten tämä kerta jännitti hieman. Opettaja oli kuitenkin tosi tosi mukava ja kivaa oli.

Ympyrällä.
Aloitimme tietenkin alkukäynneillä, jonka jälkeen otimme ns. kahdeksikkoa (lyhennetyllä kentällä), jossa ympyröiden liitoskohdassa tehtiin 4 askelta käyntiä. Lopulta otimme mukaan isojen ympyröiden sisään voltit. Dolmis tuntui hieman tahmealta alkuun, mutta kyllä se moottori alkoi sitten toimia aktiivisemmin.

Harjoitusravissa.
Sitten menimme sellaista kuviota (lyhennetyllä kentällä, oikeaan kierrokseen), että käynti portinpuoleisella sivulla. Sen jälkeisellä sivulla ravissa voltti puomien läpi ja rvia metsän puoleinen sivu ja portille päin harjoitusravia. Tämä toistettiin sitten myös peilikuvana toiseen suuntaan.


Sitten Muru laukkasi ympyrällä ja minä ja Dolmis käveltiin. Olin kyllä niin iloinen, kun Dolmis ei ottanut kierroksia vaikka sen vieressä mentiin laukkaa. Kun Muru oli laukannut, minä ja Dolmis tettiin siirtymisiä ravista- käyntiin ja toisinpäin kokorataleikkaalla. Tällä tunnilla kyllä huomasi, miten ruosteessa taidot on, kun koko talven mentiin semmoista humputtelua.
 
Muru laukkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti