tiistai 10. toukokuuta 2016

Mainio MuruHei! Tänään sain valita ratsukseni joko Dolmiksen tai Murun ja halusin kokeilla Murua. Ennen olen tällä tammalla ratsastanut vain ja ainoastaan yhden puolituntisen ja senkin viime kesänä. 
Muru oli tosi kiltti harjatessa ja oli paikallaan. Selkäännoustessa 5v seisoi hienosti, mutta satulavyötä kiristäessä taisi tammukka ottaa pari askelta, mutta ei pahemmin pyörinyt. Aloitimme kunnon käyntityöskentelyillä. Otin paljon ympyröitä molempiin suuntiin.


Ravissa aloitimme pääty-ympyrällä, josta etenimme keskiympyrälle ja sieltä menimme taas kentän metsäpäätyyn pääty-ympyrää pyörittämään. Otimme pari kierrosta ravia kentän ympäri javaihdoin sitten suunnan. Siihenkin suuntaan otimme saman jutun, ja hyvin meni. Täytyy kyllä sanoa, että Murulla on ihanan tasainen ravi. Otimme sitten ensimmäistä kertaa Murun kanssa kolmea ympyrää niin, että ympyrät vaihtuivat aina ns. lumiukkoa piirtäen. Tää sujui todella hyvin.


Lopuksi otimme parit yhteiskuvat, mutta minä näytin niissä niin oudolta, että rajasin vain Murun pään näkymään. Lopuksi tietenkin kunnon loppukäynnin. Muru on siitä veikeä, että se taivuttaa loppukäyntien aikana kaulaansa alas. Otin jopa jalustimet pois jaloista, eikä Muru välittänyt siitä yhtään. Sitten lähdimme talliin, jossa otimme Murulta pois varusteet ja harjasin sen vielä läpi. Palkaksi Muru sai yhden leivän suuhun ja kaksi ruokakuppiin.

 
Elsa ja Oskari

Kävin kuvaamassa Oskaria ja Elsaa Eijan kanssa. On se komea oripoika!


Nuo viikset on kyllä niin söpöt <3
Vielä lopuksi pitää sanoa, että oli kyllä hyvä säkä, kun aurinko paistoi tallilla olo aikana kivasti ja vasta kun tulin kotiin alkoi sataa. 

Video Murun ja minun ravityöskentelyistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti